Roberti sünnipäev ja suur mure..

Robert koos emme Pipiga 26.11.2019

Robert koos ühekuuse õepoja Steveniga 30.11.2019


Robert on nüüd suur ja mina hästi kurb kuidagi. Nii tahaks pisikest beebi-Robertit… Robert on väga palju muutunud ja arenenud, üks mis on aga jäänud, raske on ikka temaga. Viimastel päevadel isegi väga-väga raske. Kõik sai alguse sellest nõmedast kaitsesüstist, mille ta 14.nov sai. Järgmisel päeval tuli meganohu ja on siiani. Nii kahju, ta ei saa üldse läbi nina hingata ja see on kõik raskeks teinud, näiteks tissi ja luti imemise. Õhtuti on ta ka nii rahutu ja ei taha üldse tuttu jääda, koguaeg jaurab, laulan talle kõik beebikooli laulud ära ja kussutan süles jne Öösiti ka nutab ja jaurab ja ronib. Me ei saa üldse magada, nii väsinud juba. Kõige hullem on see öine meie otsas ronimine, koguaeg kardan, et kukub voodist alla.
Proovin ju talle rinda ka vähem anda. Ideaalis tahtsin anda 1 aasta ja selle ma täitsin. Samas, kuidas lõpetada? Kas piisab ainult täispiimast või peab ikkagi segu andma ja kui palju siis? Täna oli esimene päev kui pakkusin talle rinnapiimaasendajat. Otsuse tegin selle põhjal, et ta on 2 päeva mu tissi hammustanud ja see on megavalus. Samas on see tissitamise lõpetamine emotsionaalselt nii jube raske. Armastan ju teda nii väga ja tahan talle endast kõik anda. Ta jõi seda hästi. Õhtul jõi rpa-d 120ml ja siis veel mõlemad tissid ka tühjaks, nii et ta vajab ikka mind veel õnneks 😊
Võib olla jaurab ta hammaste pärast? Praegu on all 2 hammast, aga ülemised esimesed on ka ige nii punnis juba mingi 3 nädalat vähemalt. Võiksid juba välja tulla.
Robert ei rooma enam üldse, ainult käputab või kõnnib raamiga või mööda ääri püsti.
Sünnipäevapidu läks õnneks hästi ja siis oli Robert terve. Kohal oli  19 külalist + meie pere, kokku 23 inimest. Kaunistasin kõik saali ja ostsin heeliumiga õhupallipundi, tellisin tordi Marlenelt ja kringlid. Ise küpsetasin saiakesi ja valmistasin kirju koera ning hakkisin igasugu erinevaid puuvilju. Päev oli ikka päris raske ja tihe. Pühapäeva õhtul 17.00-19.00 oli aga tore pidu. Kohal oli ka fotograaf Siina Kojoni, kes tegi ilusaid pilte. Robert sõidutas kõiki piigasid ühe lükatav autoga ja oli nii õnnelik. Päris kaua istus ka laua taga ja sõi. Tegime ka beebikooli tunni 😊, laulsime ja mängisime.
Perepilt

Robert sõi enamik aega oma sünnipäevast
Robert sõidutas kõiki tüdrukuid

Väheke laulu ja mängu

Beebikooli pall





Võtsin selle peovärgi ette päris suurelt. Pole enne nii suurelt teinudki, et tellinud kõik toidud ja värgid. Süüa oli küll üleliia palju, kringlit jagus veel mitmeks päevaks. Kingituseks palusin tuua raha, et koguda Pikleri kolmnurga jaoks, mis maksab 279€ Mamma ja papa kinkisid ühe väikese raamatu ja hõbelusika.
Sõnu lisandub ka päris palju, tundub, et hakkab ütlema Mihkli kohta „nenna“ sõnast venna.
Robert oma sünnipäevakingiga

Pikleri kolmnurk kaldteega (VAFFA)




Comments

Popular posts from this blog

Kõik teed on valla

Tahan sünnitama...

Vähist, volikogust, unistustest, seiklustest, lastest.