1a ja 2k Robert: ikka väsitav...

Teel Vene laadale, mis on aastaalguse traditsioon Haapsalus
04.01.2020

Päikseline, aga tuuline ja külm

04.01.2020
Esimest korda Robertiga väljas söömas, Taksi pubi
04.01.2020


Robert sai vahepeal jälle kuukese vanemaks. Aasta on küll uus ja pisipõnn suurem, aega ikka endiselt pole😊 Ei tea, kas kunagi üldse veel tuleb sellist hetke, kus pole väsinud ja aega ka palju? Nojah, aega mul pole, siiski on vaja kandideerida lisaks beebikoolile Kaitseliitu noorteinstruktoriks. Emapalk hakkab ju varsti lõppema ja hirmuga mõtlen, mida siis peale hakkan? Olen juba ära harjunud, et raha ei pea lugema ja saan endale ja ka teistele kõike lubada. Robertile kulutan muidugi kõige rohkem, ta on ju niiiiii armas. Koguaeg on vaja uusi mänguasju osta ja riideid ja muid asju ka muidugi.
Robertile meeldib väga tantsida. Nii kui kuskilt muusika tuleb, hakkab keerutama ja plaksutama.

Suurim väljaminek oli muidugi jõulukink, mille tegin perele: reis Rhodosele, mis maksis kokku umbes 2500€ Hotelli nimi on Amada Colossos Resort, viietärnikas, paketiks kõik hinnas+ Reisi ja kindlustuse (Gjensidige) ostsin Novatoursist. Nii ootame juba oma esimest lennureisi, samas pisut hirmutav ka. Pole ammu nii kaua kodust pidanud eemal olema ja oma voodist. Kas seal on ikka kõik nii hea ja mõnus? Samas kui ei ole, siis ongi pärast kodus veel tuhat korda parem tunne 😊
Teiseks reisiks sellel aastal sõidame juunis Rootsi kruiisile. Ikka Baltic Queeniga ja kajutiks on meie lemmik, sviit rõduga. Eelmisel aastal käisime ka ja sviit oli mõnus.
Loodan, et jõuame suve jooksul veel kuskile, näiteks Hiiumaale või Lõuna -Eestisse…
Robert nüüd kõnnib ainult, üldse ei rooma ega käputa enam, suur mees. Sammud ja tasakaal on läinud viimase kuu jooksul iga päevaga kindlamaks ja kukub üha vähem. Käiks ka õues rohkem jalutamas, aga ilmad on nii porised ja kehvad. Käruga muidugi käin, tavaliselt 2x päevas endiselt. See talv on olnud huvitav, nii sooja ja lumevaba mina ei mäletagi. Iga päev ikka plusspoolel, mõned harvad paarikraadised päevad on olnud, lund ka peaaegu pole see talv olnud. Varsti juba kevad käes. Mina igatahes ootan kevadet.
Roberti päevauned sõltuvad suuresti sellest, mis kell ta hommikul ärkab. Kui ärkab kella 7 ajal, siis tavaliselt jõuab teha 2 päevaund. Kui 8 või 8.30 (mida juhtub üliharva), siis jõuab tavaliselt ühe päevaune teha. Kui on 2 unega päev, siis magab umbes 10.30-12.30 ja 16.00-17.00, õhtul magama üheksa ajal. Kui on ühe unega päev, siis magab umbes 11.30-13.30 ja õhtul magama kaheksa ajal. Ühe unega päeval on ta õhtul muidugi veidi virilam. Robertil nüüd ka uus lastevoodi meie voodi kõrval, võrevoodi müüsime maha, sest seal ta nõus magama ei olnud.
Uues voodis, 10.01.2020

Täitsa hästi magab uues voodis

Kõige lihtsam Robertit magama saada on muidugi endiselt õues ja kärus, sadagu või pussnuge või välgutagu või puhugu vali tormituul. Muutunud on alates beebieast see, et käru ei pea koguaeg liikuma ja rappuma. Piisab kui mõned ringid ümber maja ja juba ta magabki. Tavaliselt kasutan seda aega koristamiseks ja ka poeskäimiseks või sportimiseks. Käruga sörkimas käia on ju ideaalne. Seda ei vahetaks ma mitte millegi vastu. Vahel jääb aega ka söömiseks ja ükspäev sain isegi uneajal kohvi ära juua, nii et Robi ei ärganudki. See oli küll super tunne.
On ikka armas ühe lohuga nunnupall
16.01.2020

Minu mehed 16.01.2020


Comments

Popular posts from this blog

Kõik teed on valla

Tahan sünnitama...

Vähist, volikogust, unistustest, seiklustest, lastest.