1aasta ja 3kuune Robert: elu täis armastust

Vennaga õues mängimas 26.01.2020

 Alles see oli kui Robert sai kolmekuuseks, nüüd juba aastake ka juures. Enam ei tähista minisünnasid, samas ülevam tunne ikka kuidagi. Esimesel eluaastal sõime iga kuu aja tagant emme tehtud kooki ja ei puudunud ka kingitus. Tänasel pidupäeval käisime hoopiski Tallinnas asju ajamas, kingituse sai Robert ikka: esimese nutividina FP tahvelarvuti. Talle ju nii meeldib igasugu nuppe vajutada ja helisid/muusikat kuulata. Muidu ta käib kodus koguaeg ringi kolmekuustele mõeldud laulva mikrofoniga 😀

Magamine on palju paremaks läinud. Uueks uudiseks on see, et Robert ei saa enam rinda. Ehk siis ametlikult võib öelda, et 1a ja 3kuud sai. Nüüd on 2 ööd ilma maganud ja aina paremini magab. Esimene öö nuttis veidi ja vähkres, teine öö ainult vähkres, loodan, et see läheb aina vähemaks. Mina ikka muidugi väga sügavalt magada ei saa, sest pean ju kontrollima, et tal oleks tekk peal ja et ta voodist alla ei veeretaks ennast ja et üldse oleks kõik hästi. Ma ju armastan teda nii-nii palju... See on super, et rinnast võõrutamine nii kergelt läks, kuigi samas on megakahju ka. Tahaks nii veel seda imelist lähedusetunnet. Nüüd pakun talle õhtul ja öösel vett...

Unerežiim on suhteliselt sama nagu varem. Ehk oleneb kõik sellest, mis kell hommikul ärkab, vastavalt sellele teeb kas 1 või 2 und päeval. Viimased paar päeva on isegi suhteliselt hilja ärganud, umbes 8 ajal. Siis sööme ja mängime, uuesti magama umbes poole üheteist ajal, siis magab 1,5-2 tundi, siis sööme lõunat, mängime, käime õues ja uuesti magama umbes 4 ajal, siis magab ka umbes 1,5 tundi. Siis õhtusöök ja mänguaeg, vahel käime perega poes. Õhtul hakkan tuttu panema poole üheksa ajal, aga jääb ikka tavaliselt umbes 21.15-21.30. Siis saabub lõpuks minu aeg. Tavaliselt olen aga siis juba nii väsinud, et pean ennast sundima, et magama ei jääks. Olen ju ka õhtuse unega ja varajane ärkaja.

Magab Robert muidugi endiselt kõik päevauned õues kärus. Toas on pea võimatu üritus teda magama saada, umbes 1,5 tundi jända ja siis teeb umbes tunnise une. Õues magab vahel isegi 3 tundi jutti. Vot mis värske õhk ikka teeb. Toas on hea toimetada ja koristada ka siis kui ta õues magab. Ei pea mõtlema, et hääled segavad või nii. Ja muidugi on ületamatu ise käruga õues jalutamine/jooksmine. Tavaliselt käingi temaga esimese magamise ajal käruga poes ja teise ajal jooksmas. Jälle pean mainima, et Bumbleride Indie käru on ületamatu. Nii sujuv ja kerge liikumine igal teel. Parim ost umbes aasta tagasi.
Palliga on tore mängida 02.02.2020


Õues tahaks temaga muidugi rohkem jalutamas käia, aga..  nii porine on igal pool. Vahepeal ta kukub nii, et nina ja suu on ka muda täis. Samas ise on ta väga rahul ja talle väga meeldib õues. Ainuke asi, et oma aed enam ei rahulda, vaid vaja ikka väravast välja saada, kaugemale uudistama. Vahel teemegi väikseid ringe. Meie koer Norat ta ka enam ei karda, ajab hoopis õue peal taga. Nora on aga väga sõbralik ja muudkui limpsib ja liputab. Kass Aadu on jälle metsikult laisk. Nii laisk isegi, et kui Robert teda sabast või kõrvast või käpast sikutab, hakkab tema hoopiski nurruma ja eest ära ei lähe.


Paari nädala pärast plaanime minna Pärnusse uude spasse Wasa Resort. Teen siis ka täpsema ülevaate, kuidas seal oli ja kas tasub sinna laste ja suure perega minna.

Comments

Popular posts from this blog

Kõik teed on valla

Tahan sünnitama...

Vähist, volikogust, unistustest, seiklustest, lastest.