Perega Pärnus: kirev värvilaik hallis argipäevas


Üritame perega ikka koolivaheaegadel kuskil käia, kuigi valikut on talvel suhteliselt raske teha. Seekord otsisin ka päris kaua, et kuhu minna. Mida siis ikka talvisel hooajal tahta: ujuda? Terviseparadiisis olime juba päris palju käinud. Seekord tahtsin midagi muud. Siis leidsin äkki Pärnus Wasa Resort spaahotelli. Võiks ju minna ka näiteks Tallinna, Tartu või Rakverre, aga Pärnu kasuks räägib ikkagi see, et suhteliselt Haapsalu lähedal ja linn pole ka väga suur. Muidugi on ka Steffani Pizzarestoran suur tõmbenumber 😛
24. veebruaril me eriti midagi ei teinudki, kui välja arvata see, et mina mängisin klouni ning õhtul vaatasime veidi vastuvõttu ja sõime kiluleibu. Järgmisel päeval pidime Pärnusse startima, nii et läksin suhteliselt vara magama. Üldse lähen viimasel ajal vara magama, sest hommikuti on äratus hiljemalt kell 7. Siis ärkab Robert ja mina tulen temaga alla, et teda potitada ja süüa anda jne. Priit magab tavaliselt edasi.
24.02.2020 Mängisin klouni😂

25. veebruari hommikul hakkasime asju pakkima. Mul on see kiiks, et tahan alati veel enne minekut maja ära koristada, et siis on pärast mõnus koju jõuda. Nojah, aga sellega kaasneb alati päris suur "närvide mäng", sest samal ajal Robert üritab ikka kõik sassi ajada.. Haapsalust minema saime umbes 12 ajal, siis olid juba kõigil kõhud tühjad ja pidime Selverist saiakesi kaasa haarama. 

Hotelli olin broneerinud juba mõned nädalad varem. Tavaliselt ma otsin booking.com lehelt omale sobiva pakkumise ja kuna meil on nii suur pere, siis võtan hotelliga otse ühendust, et leida sobivat lahendust ning saada parimat pakkumise. Kirjutasin oma soovid ja sain vastuse, et minu soovitud kuupäevadeks on võimalik puhata studio apartemendis, kus on üks lai voodi, lahtikäiv diivan ja soovi korral beebivoodi, kõik kokku 169€ Mulle see variant sobis, sest apartement asub esimesel korrusel, sellel on eraldi sissepääs ja kööginurk. Hinna sees oli ka piiramatu spaakülastus ning lisaks sain ka hommikusöögid. 
Pärnus läksime esimese asjana sööma, sest Robert ka ärkas ja hotelli sai alles kell 15, nii et pidime aega parajaks tegema. Valisime söögikohaks lihtsa kohvik Portaali Port Arturis ja jäime üsna rahule. Seal saab mõistliku hinna eest kõhu koduselt täis. Seejärel suundusime hotelli.
Wasa Resort asub mere ääres majutuskohtade piirkonnas. Saime üsna ruttu peamajast oma toakaardid kätte ja asusime oma apartementi otsima. Tegime ikka paar ringi, enne kui õige numbri (11) üles leidsime. Tuba oli vägev, kõik vajalik oli olemas: pliit, nõudepesumasin, külmkapp, kapselkohvimasin, veekeetja, toidunõud jne. Kapiga oli eraldatud suur voodi ja lahtikäiv diivanvoodi. Lisaks oli toas ka tellitud beebivoodi. Kui natuke viriseda, siis oleks võinud olla 2 eraldi voodit, mitte lahtikäiv, aga saime hakkama. Ega vist eriti palju majutusasutusi pole, kus kõigile eraldi voodid võimaldataks. Meil ju suur pere ka: 2 täiskasvanut ja 3 last (15a, 11a ja 1a).

Tore, et toas olid kõigile ka hommikumantlid, sussid ja hästi palju rätikuid. Spaasse saime võtta eraldi suured saunalinad ja toas pesemiseks olid ka eraldi. Spaa oli üsna tore ja riietusruum hubaselt väike. Samas kui oleks rohkem inimesi seal korraga, siis läheks kitsaks. Basseine oli üks ja lisaks mõnusalt suur mullivann, kus veetsime enamiku ajast, sest basseinis tundus vesi nii jahe. Pärast sauna oli küll mõnus veidi jahedamasse minna. Robert nautis mullivanni ja vett täiega. Kahju ainult, et basseinis puudus lasteala, kus Robert ise solberdada oleks saanud. Igal pool oli sügav ja teda pidi süles hoidma. Olles käinud erinevates veeparkides ja -keskustes, ei tulnud selle pealegi, et mõnes kohas võib lastebasseini mitte olla. Eks siis järgmine kord olen targem. Saunad olid mõnusad. Veidi häiris see, et pidime spaasseminekuks riidesse panema ja pärast sauna/basseini kohe läbi õue uuesti tuppa jooksma. Samas oli see eraldi sissekäik ikkagi väga mõnus.
Peale spaakülastust tellisime Steffanist pitsad. Millegipärast oleme harjunud just pitsataksoga hotelli tellima, sest kohale minnes on pea alati järjekord või lauad täis. Kuller oli kohal umbes poole tunniga ja kohaletoomise tasu 5€, tasub tellida.
Õhtul mängisime veel veidi turakat ja läksime tuttu. Robertit oli veidi keeruline magama saada, sest tegevus toimus ju kõik ühes suures toas. Ta on harjunud ikka vaikuses magama jääma. Aga lõpuks uinus temagi. Ja kui tavaliselt kodus ärkab ta tihti öö jooksul ja viriseb, siis seal magas ta küll nagu kott, muidugi meie vahel. Voodi oli üldse hästi mõnus ja tänu ventilatsioonile tulvas tuppa koguaeg  värsket õhku, nii et palav ei hakanud.
Õhtused mängud

Hommikul sõime hotelli restoranis imemaitsva hommikusöögi ja asusimegi peagi tagasiteele.
Maitsev hommikusöök Wasa Resort restoranis


Üldiselt võib reisi ja hotelliga rahule jääda. Lastega reisimisel on minu jaoks oluline, et toas on ka kööginurk ja nõud. Veel meeldis mulle see, et meie "korter" asus esimesel korrusel ja sellel oli suur terrass, mis on väikese lapsega asendamatu. Näiteks kui otsustad käruga jalutama minna ja beebi kärusse magama jääb, siis saad ta näiteks terrassile magama jätta või hoopis sõidad koos käruga esikusse. Ideaalne ju! Veel tõestasime, et ka suurema perega saab edukalt ja mitte väga kallilt puhata. Kui broneerimissüsteemid võibolla kohe ei paku nii suurele perele ühte tuba (vaid näiteks kahte standardit vms), siis on alati mõistlik võtta ühendust otse hotelliga ja tavaliselt leitakse lahendus.
Mõnusaid reisielamusi kõigile!
Kui kodust lahkusime kevadise ilmaga, siis koju jõudes oli maas paks lumevaip - selle talve esimene😄



Comments

Popular posts from this blog

Kõik teed on valla

Tahan sünnitama...

Vähist, volikogust, unistustest, seiklustest, lastest.